gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine comença la temporada 2018/2019

El Nàstic Genuine ha començat aquest dilluns els entrenaments de la nova temporada 2018/2019 al camp de gespa artificial annex al Nou Estadi.

El Nàstic Genuine ha començat aquest dilluns els entrenaments de la nova temporada 2018/2019 al camp de gespa artificial annex al Nou Estadi. Un any més l’equip estarà entrenat per Rafel Magrinyà i en la primera sessió han estat una trentena els jugadors que s’han exercitat. De moment, han començat els entrenaments els nois i noies que poden participar a LaLiga Genuine (majors de 16 anys), mentre que dilluns 17 de setembre començaran els entrenaments els més petits.

LaLiga Genuine presentarà algunes novetats aquesta temporada: hi haurà més equips en competició i tindrà sis seus en comptes de quatre, com va tenir el curs passat. Tarragona repetirà com a seu del campionat en unes dates que es concretaran durant els pròxims dies.

Els entrenaments del Nàstic Genuine són tots els dilluns a partir de les 17.30 hores al camp de gespa artificial de les instal·lacions del club.

gimnastic-ucrania