gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine completa una gran primera fase de LaLiga Genuine

Els futbolistes del Nàstic participants van defensar l’escut gaudint de la practica del futbol i compartint un cap de setmana inoblidable amb entrenadors, família i equips rivals.

Els futbolistes del Nàstic participants van defensar l’escut gaudint de la practica del futbol i compartint un cap de setmana inoblidable amb entrenadors, família i equips rivals.

L’equip grana es va enfrontar dissabte a Villarreal CF i Córdoba CF, i en la jornada de diumege davant l’Atlético de Madrid. Els tres partits van estar carregats de gols i d’emoció; on tots plegats van gaudir d’aquesta cita, ja sigui des de la gespa, la banqueta o la mateixa grada de la ciutat esportiva del Villarreal CF. Un total de 288 jugadors i 18 equips de primer nivell van participar-hi en la primera de les quatre fases de la LaLiga Genuine 2017-2018.

Els jugadors entrenats per Rafel Magrinyà van sumar una victòria en el partit davant el Córdoba CF, amb el resultat de 4-0; i no van poder superar a l’equip amfitrió, el Villarreal CF, que es va emportar el matx per 3-0. Mentre que en l’últim partit, l’Atlético de Madrid tancava el resultat amb un 2-0.

En aquesta cita, els jugadors van estar acompanyants per entrenadors i voluntaris de l’staff tècnic grana, així com alguns dels seus familiars i amics que van presenciar els partits des de la grada. Entre els assistents, cal destacar el seguiment proper que va fer Josep Maria Andreu, president del Gimnàstic de Tarragona, que acompanyat de la seva família va donar suport als jugadors del “millor equip de la història del Nàstic”, des de les grades de la ciutat esportiva del Villarreal CF.

La competició ja és una realitat i tots els organitzadors i equips han valorat molt positivament aquesta primera fase. A banda de la practica del futbol i l’esport, LaLiga Genuine treballa diferents valors com el companyerisme i la esportivitat per sobre de la competitivitat, la integració, el respecte, el joc en equip… Cal recordar que aquesta és una iniciativa impulsada i organitzada per LaLiga, i que prèviament va ser proposada pel mateix Gimnàstic de Tarragona, SAD.

Tots els equips participants ja preparen la següent cita del calendari. Tarragona serà l’encarregada d’acollir la segona fase de LaLiga Genuine, del 19 al 23 de gener. Novament un total de 18 equips participants, que arribaran des de diferents indrets nacionals per disputar unes jornades de futbol a les nostres terres. Cal recordar que el el passat estiu, el Nàstic va organitzar a Tarragona la 1a edició de la Champions Genuine amb la participació d’equips nacionals i internacionals, de la talla del Tottenham i l’Ajax.

gimnastic-ucrania