gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine participarà al Soccer Fest de Daytona

Juntament al Fundació Barça Genuine i l'Orlando City de la MLS

El Gimnàstic de Tarragona ha estat convidat a participar a la 1a edició del Soccer Fest, torneig integrat en les activitats del The Original Challenge. Competició que es celebrarà aquest dissabte 2 de juliol al Circuit de Daytona, reconegut autòdrom de l’estat de Florida que acull les 500 milles de Daytona.

Juntament al Fundació Barça Genuine i l’Orlando City, club de la MLS que dividirà la seva plantilla en dos equips, les jugadores i jugadores disputaran dos partits de futbol el dissabte al migdia. Prèviament, s’hauran realitzat tallers de sensibilitat i inclusió per part de l’organització nord-americana. L’entitat grana també hi participarà en la taula rodona programada durant la jornada esportiva i social.

L’expedició grana està formada per 12 jugadors de l’equip i 5 tècnics. Tots ells ja han partit en direcció a Orlando en la que és la primera experiència esportiva i social del Nàstic Genuine fora d’Europa. El president grana, Josep Maria Andreu; i el director general, Lluís Fàbregas, han volgut acomiadar a la comitiva aquest matí a primera hora.

gimnastic-ucrania