gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine rebrà un guardó en els Premis Ones

El projecte del Nàstic Genuine tindrà el seu reconeixement amb un dels guardons dels Premis Ones, que atorga anualment Mare Terra Fundació Mediterrània.

El projecte Nàstic Genuine tindrà el seu reconeixement amb un dels guardons dels Premis Ones, que atorga anualment Mare Terra Fundació Mediterrània.

La cerimònia d’entrega es celebrarà el dia 2 de juny, a partir de les 20 hores, al Teatre Metropol de Tarragona. En aquesta edició de 2017, l’entitat grana rebrà un dels Premis Ones, la Menció Especial Mare Terra – Tarragona 2018, per creure en la pràctica esportiva com a eina d’integració i inclusió social de les persones amb Síndrome de Down, per fomentar valors com el treball en equip i el respecte pel rival, i per haver creat un equip de futbol del qual tothom se sent orgullós.

Tots els nastiquers o públic en general que vulgui estar present a la cerimònia del 2 de juny ja pot fer la reserva prèvia. Cal recordar que l’entrada per assistir als Premis Ones Mediterrània és gratuïta. Les persones interessades ja poden posar-se en contacte amb Mare Terra Fundació Mediterrània trucant al telèfon 977 55 13 00 o escrivint un correu electrònic a comunicacion@mare-terra.org.

gimnastic-ucrania