gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine, preparat per competir i compartir a LaLiga Genuine Santander

Última sessió d’entrenament abans del debut a Las Palmas

La plantilla del Nàstic Genuine aquest dilluns ha fet la darrera sessió d’entrenament, abans de volar a Las Palmas de Gran Canària per debutar en la 4a edició de la competició.

Serà divendres quan l’equip dirigit per Rafel Magrinyà es desplaçarà fins a l’illa canària per participar en la cerimònia de benvinguda que es realitzarà, a partir de les 20 hores, a la ciutat esportiva de Barranco Seco. La UD Las Palmas serà l’equip amfitrió de la primera seu i participaran 24 dels 42 equips de la competició, els quals sumaran els primers punts de la classificació esportiva i la del fair play.

Els 16 jugadors convocats pel tècnic grana són: Héctor Martínez, Dídac Bosques, Álvaro Cano, Aarón Cortés, Kevin Gutiérrez, Cyro Almazán, Ernesto Duarte, Martí Díaz, Daniel Ordoñez, Jose Antonio Mateu, David Descarrega, Joan Josep González, Vània Garcia, Daniel Martínez, Arnau Pujol i Javier Jose Sarabia. En l’apartat tècnic, Rafel Magrinyà tindrà a tres acompanyants durant el cap de setmana: Manuel García, Sergi Bosques i Patxi Xabier Galea.

Els partits es jugaran dissabte en horari de matí i tarda i diumenge al matí. El Nàstic Genuine jugarà els següents partits:

Dissabte, 2 d’abril, a les 11.30 hores: Nàstic – Villarreal CF
Dissabte, 2 d’abril, a les 18.30 hores: Granada CF – Nàstic
Diumenge, 3 d’abril, a les 9 hores: Nàstic – RCD Mallorca

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania