gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine premiat amb un dels Guardons de l’Esport 2018

El Gimnàstic de Tarragona amb el projecte Genuine és un dels premiats per la Fundació Catalana de l’Esport en la segona edició dels Guardons de l’Esport dins la categoria d’igualtat d’oportunitats.

El Gimnàstic de Tarragona amb el projecte Genuine és un dels premiats per la Fundació Catalana de l’Esport en la segona edició dels Guardons de l’Esport dins la categoria d’igualtat d’oportunitats. El jurat valora que a través de la pràctica esportiva s’aconsegueix millorar substancialment la convivència entre col·lectius, incrementar els nivells de cohesió social i la convivència en l’entorn més immediat, millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió i fomentar la igualtat entre les persones.

El Nàstic Genuine va néixer fruït d’un somni: veure a Rubén i Álvaro jugant a futbol amb la samarreta del Nàstic. Tots dos eren seguidors des de feia anys i el Nàstic volia que ells també poguessin sentir el que representa vestir els colors del club del seu cor. El 30 d’abril de 2016, el Nàstic Genuine arrencava amb més de 50 jugadors i després d’explicar el projecte a la Lliga de Futbol Professional es va anunciar la creació de LaLiga Genuine, que ha començat la temporada 2017/2018 amb la participació de la immensa majoria d’equips de LaLiga Santander i LaLiga 1|2|3. A més, el Nàstic també ha impulsat la Champions Genuine, amb equips d’àmbit internacional. El Nàstic Genuine és, en paraules del president de l’entitat, Josep Maria Andreu, “el millor equip de la història del Nàstic”.

En aquesta mateixa categoria també seran premiats la Federació Catalana d’hoquei, l’Associació Braval i la Fundació Esportsalus. En total s’han presentat 110 projectes en les sis categories d’aquests Guardons de l’Esport de l’any 2018.

gimnastic-ucrania