gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic goleja a la Pobla de Mafumet

El Gimnàstic de Tarragona va disputar ahir dimecres el primer partit de pretemporada en terres catalanes. I ho va fer contra el seu filial, la Pobla de Mafumet, en un ambient més digne d’un entrenament que d’un partit.
Javi López no va voler donar pistes encara i va posicionar dos onzes diferents en el terreny de joc. D’inici van jugar Roberto, Sobregrau, Abraham, Óscar López, Joan Oriol, Abel Buades, David Sánchez, Antonio López, Gil, Pinilla i Edu Oriol. En aquests primers 45 minuts es van poder veure 2 gols, un de Gil d’esperó i un altre d’Edu Oriol a passada de pinilla just quan el rellotge passava el temps reglamentari.
En la segona, va ser el torn de Roberto Carillo, Tortolero, Mingo, Bessone, Rubio, Arpón, Medina, Nano, Campano, Grahn i Gorka de Carlos. En aquest temps la pilota va córrer més ràpid, i el sevillà Campano va obsequiar els presents amb un gran gol de vaselina, el millor detall de qualitat del partit. Més tard, Gorka de Carlos va demostrar el seu olfacte marcant el quart i el cinquè. Rúben Pérez, que es recupera de la seva operació, i Sébastien Chabaud, que va sofrir una tendinitis a Epe, van ser les úniques baixes del partit.

gimnastic-ucrania