gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic guanya al camp del Reus

El Gimnàstic de Tarragona va aconseguir dissabte la tercera victòria de la pretemporada en el partit de presentació del Reus Deportiu. Els homes de Javi López van sortir des del primer moment concentrats i amb la convicció que, tot i ser un partit amistós, s’havia de plantar cara, sobretot perquè era el primer test seriós d’aquest nou projecte.
D’inici el Nàstic va jugar amb Roberto a la porteria, Tortolero i Abraham com a parella de centrals, Óscar Rubio al lateral dret i Mingo a l’esquerre. Al mig del camp, Arpón i Buades van estar al doble pivot, mentre que Campano i Antonio López ocupaven les bandes. Pinilla va serel referent a la mitja punta i Gorka de Carlos va fer de 9. En aquests primers 45 minuts els de Tarragona es van fer amos de la pilota i van traçar múltiples jugades al primer toc. Pinilla, que ja havia avisat amb un llançament al pal, va fer el primer gol grana des de fora l’àrea. Quan més dominava el Nàstic va aparèixer el gol del Reus Deportiu, marcat per la fortuna. En un llançament sense perill, la pilota agafava un bot estrany i sorprenia a Roberto, que tot i aixó aconseguia refusar-la. L’esfèric, però, va quedar mort i un davanter del Reus marcava a plaer. Amb aquest resultat se n’anaven els jugadors als vestuaris, amb la sensació que s’hagués pogut matar el partit abans.
D’inici a la segona, Javi López va donar entrada a Óscar López, Fede Bessone, Madina, David Sánchez i Nano. Més tard, quan els minuts de la segona ja corrien van saltar al terreny de joc Gil, Tobias Grahn, els germans Oriol i Sobregrau, de la Pobla.
El ritme en els últims 45 minuts va ser més lent i es van veure menys jugades de perill. El Reus esperava al Nàstic en el seu camp i esperava sorprende’l a la contra, però no va disposar gairebé de jugades. El Nàstic, en canvi, amb l’entrada de Gil i Grahn va guanyar en poder ofensiu i va ser el brasiler qui va desfer l’empat amb un fort xut dins l’àrea. Victòria, doncs, pels de Tarragona i a continuar treballant per arribar en condicions el 26 d’agost.
L’equip tornarà als entrenaments el proper dilluns, a les 9h a Camp Clar.

gimnastic-ucrania