gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i el CC Camp Clar pedalen junts aquesta temporada

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el Club Ciclista Camp Clar, una de les millors entitats a nivell de formació de l’estat espanyol, han arribat a un acord de col·laboració per aquesta temporada 2018 que acaba de començar.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el Club Ciclista Camp Clar, una de les millors entitats a nivell de formació de l’estat espanyol, han arribat a un acord de col·laboració per aquesta temporada 2018 que acaba de començar. D’aquesta manera els diferents equips del club ciclista lluiran la roba del Nàstic de la marca Hummel. A més, als diferents cotxes d’equip també està present la marca Nàstic.

El club ciclista ha fet la presentació oficial de tots els seus equips a l’Antiga Audiència de Tarragona i posteriorment s’han desplaçat a les instal·lacions del Nàstic on s’ha formalitzat l’acord entre clubs amb la fotografia oficial sobre la gespa del Nou Estadi de l’equip èlit i sub-23, el Team Compak Camp Clar, que participa a la Copa d’Espanya, formada per nou proves. L’equip està dirigit per l’exciclista professional, Francesc León.

Josep Maria Andreu, president del Nàstic, i Diego Boss, president del Club Ciclista Camp Clar esperen que aquest sigui el primer pas en les col·laboracions entre les dues entitats. A l’acte també han estat presents els consellers del Nàstic Jordi Virgili, Joan Potau i Juan Moran; el responsable de màrqueting, Jose Maria Andreu Solé i el responsable de l’àrea social, Jordi Ruiz; el president de la Federació Catalande Ciclisme, Joaquim Vilaplana i el delegat a Tarragona, David Llauradó.

gimnastic-ucrania