gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i el CF Pobla de Mafumet amplien el conveni esportiu

L’equip femení grana entrenarà i jugarà al Municipal de La Pobla

El Gimnàstic de Tarragona i el CF Pobla de Mafumet continuaran sumant èxits conjuntament després del nou acord entre les parts per millorar l’estructura esportiva del femení grana i formar a joves jugadores.

El primer equip femení del Gimnàstic de Tarragona 2023-2024 entrenarà i disputarà els partits com a local al Municipal de La Pobla de Mafumet. Mentre que el futbol formatiu del conjunt pobletà desenvoluparà el talent base en les diferents categories inferiors.

L’encarregada de coordinar l’estructura femenina dels equips de la base serà Miriam Gallana, que a més, donarà suport al cos tècnic del primer equip dirigit per Francisco Javier Rodríguez; el nou entrenador grana completarà el cos tècnic amb Mariona Martí que ocuparà el càrrec de 2a entrenadora, i Marta Líria ‘Lilo’ com a preparadora física i readaptadora de lesions. Aquestes dues, alhora, formaran part de la coordinació esportiva del Nàstic.

El Gimnàstic de Tarragona vol agrair la tasca desenvolupada per Adrián Rosales, coordinant l’equip les dues últimes temporades i també dirigint a l’equip el curs 2022-2023; el tècnic seguirà vinculat amb l’estructura base de l’entitat grana. A més, també vol agrair les facilitats mostrades pel Racing Bonavista durant aquestes dues temporades de col·laboració.

gimnastic-ucrania