gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i el Club Solc treballen junts per l’atletisme

Col·laboració per millorar el rendiment

La secció d’atletisme del Gimnàstic de Tarragona i el Club Solc entrenen junts a la pista de l’Anella Mediterrània, compartint metodologia esportiva i sinergies entre els atletes.

Aquesta iniciativa s’ha posat en marxa després de constatar la voluntat de les dues entitats tarragonines per a col·laborar i aprofundir en la pràctica de l’atletisme en totes les seves vessants. Els tècnics dels dos clubs treballaran conjuntament per a millorar el rendiment dels esportistes en les diferents disciplines i categories.

En els dos primers entrenaments realitzats aquest mes d’octubre ja s’ha iniciat la pràctica esportiva i també han servit per a que els atletes es coneguessin, constatant l’alt grau de compromís dels joves esportistes per desenvolupar el treball conjunt.

Des del Club Gimnàstic de Tarragona es continuen desenvolupant accions socials amb entitats i clubs del territori, reiterant així el compromís amb la societat i  l’esport com a eina de cohesió i integració social. En el propers dies es signarà el nou conveni esportiu de col·laboració amb la presència de membres institucionals de les dues entitats.

gimnastic-ucrania