gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i el Grup AG Planning amplien la seva vinculació

Nou acord fins la temporada 2022-2023

El Gimnàstic de Tarragona i el Grup AG Planning, empresa líder en l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniment i gestió d’espais singulars del territori, continuaran col·laborant les properes tres temporades ampliant així la col·laboració que els uneix des del 2017.

L’empresa referent en el sector dels serveis i la restauració continua mostrant el seu suport a l’equip com en anteriors temporades, independentment de la categoria i el context social actual, per seguir creixent plegats i posar en valor els espais més emblemàtics de Tarragona i el territori.

El president de l’entitat grana, Josep Maria Andreu; la directora general del Grup AG Planning, Ana Ibars; i el director financer, Juan Manuel González, han estat els encarregats de segellar el nou conveni a les oficines d’ AG Planning Events.

Anna Ibars ha manifestat la seva il·lusió que l’equip continuï líder perquè “quan l’equip guanya en diumenge, a Grup AG Planning comencem la setmana amb molta més alegria”, afegint que “cada victòria del Nàstic és una satisfacció i un èxit per nosaltres”.

Per la seva part, el president Josep Maria Andreu ha afegit que “AG Planning també va ser partícip en la remuntada de diumenge davant el FC Andorra i esperem que arriben moltes més alegries com la de diumenge”.

El Grup AG Planning és membre del Club Empresa des del 2017 i es tracta d’un dels partners especials ja que les seves oficines estan situades a la Casa Joan Miret de la Rambla Nova de Tarragona, antigues oficines del Club Gimnàstic durant molts anys, i que sempre és especial realitzar qualsevol tipus de trobada i esdeveniment, així com en qualsevol altre dels espais singulars que el Grup AG Planning gestiona al territori.

gimnastic-ucrania