gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i el Voluntariat Grana il·lusionats amb LaLiga Genuine Santander 22-23

Jornada de sorpreses a PortAventura World

El Centre de Convencions de PortAventura World ha estat l’escenari escollit per la presentació oficial dels jugadors i tècnics del Nàstic Genuine; i gairebé 300 membres del Voluntariat Grana BASF que intervindran acompanyant als 700 jugadors que jugaran la Fase Tarragona de LaLiga Genuine Santander, que aquesta temporada celebra la cinquena edició de la competició.

La jornada ha comptat amb molts participants. Com el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, que ha volgut agrair la tasca a tots els voluntaris, BASF, Fundación LaLiga, PortAventura World… declarant que “el Nàstic Genuine continua sent el millor equip de la història del Nàstic”. Mentre que el responsable de Recursos Humans de BASF a Tarragona, Carlos Loren, ha destacat que “la relació de valors és absoluta. Una empresa només pot créixer si hi ha treball en equip, il·lusió, passió… són valors fonamentals per l’èxit personal, social i, obviamente, empresarial”. A més de la intervenció de representants de Fundación LaLiga i PortAventura World,

Entre les sorpreses: el primer equip del Nàstic al complet; el TikToker tarragoní i nastiquer, Javi Guijas; la influencer internacional amb Síndrome de Down, La Cate; i per finalitzar, el tècnic Mauricio Pochettino, com a convidat especial, ha dedicat unes paraules molt properes a tot l’equip Genuine.

El Voluntariat Grana BASF que participarà en la Fase Tarragona de LaLiga Genuine Santander 2022-2023 està composat pel següents col·lectius i estudiants dels centres: Col·laboradors de BASF, Voluntariat Grana BASF, Col·legi Sant Pau Apòstol, Institut Antoni Martí Franquès, Col·legi Dominiques Tarragona, Col·legi Mare Nostrum, La Salle Tarragona i Camp Joliu. Tots ells han rebut les últimes indicacions pel cap de setmana per part de la coordinadora, Bito Fuster.

Durant l’acte, Javi Bonilla, jugador del primer equip que ha celebrat els 100 partits oficials de grana, també ha estat sorprès amb un vídeo i una samarreta commemorativa entregada pel president Josep Maria Andreu.

Recordem que demà, divendres, a partir de les 20 hores, es realitzarà la cerimònia inaugural de LaLiga Genuine Santander 2022-2023 al Nou Estadi Costa Daurada i tothom hi està convidat. El Nàstic i Tarragona exerciran d’amfitrions una temporada més en l’estrena de la competició.

Els partits es disputaran al Futbol Salou Sports Center en les jornades de dissabte i diumenge.

gimnastic-ucrania