gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i Ford Tarraco Center renoven la col·laboració

El logotip continuarà a la mànega esquerra de la samarreta de joc

El Gimnàstic de Tarragona i Grupo Nicolás, grup d’automoció referent al territori, continuaran col·laborant plegats després de segellar el nou acord per les properes tres temporades.

Dintre de la renovació, el logotip de Ford Tarraco Center continuarà lluint a la mànega esquerra de les diferents equipacions oficials de joc del primer equip. D’aquesta manera, Tarraco Center aportarà la seva força i experiència dintre del terreny de joc en els partits del Nàstic per així sumar el màxim nombre de victòries.

El Grupo Nicolás continua mostrant el seu suport a l’entitat, mostrant-se com una de les peces vitals del engranatge del Motor Grana 2020-2021. A més de Ford Tarraco Center, cal destacar la importància dels diferents concessionaris referència del territori que pertanyen al Grupo Nicolás.

Nikko Center, Augusta Galery, Vilamòbil VW, Augusta Car, Vilamòbil Audi, Tarraco Center Volvo i Autokolecció, tots ells es sumen al projecte grana per unir esforços i lluitar pels objectius esportius amb la màxima confiança.

gimnastic-ucrania