gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i Gregorio Cornejo renoven el seu acord per tres temporades

Suport fidel any rere any

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Gregorio Cornejo SL, una de les empreses líders en moviments de terres i construccions del territori, continuaran vinculats fins a la temporada 2022-2023.

L’empresa tarragonina, membre del Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona, continuarà col·laborant pel seu equip després d’ampliar un conveni iniciat fa més de cinc temporades, quan l’entitat també disputava els seus partits a la categoria de bronze del futbol nacional.

Aquesta relació consolidada continuarà donant fruits en els propers anys, després del nou contracte entre les parts que s’han encarregat de rubricar el president de l’entitat, Josep Maria Andreu, i el gerent de l’empresa de transports i moviments de tot tipus de terres, Gregorio Cornejo.

Gregorio Cornejo SL, situat al carrer de l’Estany número 36 del Polígon Industrial Riu Clar, compta amb una flota superior als 30 vehicles per oferir un producte de qualitat i més 30 persones per cobrir totes les necessitats del client, ja siguin de petita o gran envergadura.

gimnastic-ucrania