gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i Restaurant SolRic renoven el seu acord de col·laboració fins al 2023

Es perllonga la relació amb un dels restaurants emblemàtics de la ciutat

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el Restaurant SolRic, un dels espais referents en la gastronomia de la ciutat i el territori, continuaran vinculats fins a la temporada 2022-2023.

L’empresa tarragonina segueix al costat de l’entitat grana un curs esportiu més, apostant pel Nàstic i la seva gent; un compromís i servei que el grup SolRic ofereix en el sector de la cuina mediterrània a tots els seus clients. El director general de l’entitat grana, Lluís Fàbregas; i el director comercial de SolRic, Roberto Iserte, han estat els encarregats d’estampar la rubrica de la renovació per quatre temporades.

Fàbregas ha destacat “que SolRic és un nom i una marca que estan arrelades al territori i la ciutat, un exemple de treball que s’assimila al de la nostra entitat. A més a més d’una estreta relació des de fa anys.” Per la seva banda, Robert Iserte, en representació de la empresa s’ha mostrat “molt satisfet d’aquesta renovació i d’enfortir encara més aquesta vinculació de les dues entitats que estem molt a prop territorialment amb els escassos metres que separa el Nou Estadi del nostre Restaurant”. El gerent ha afegit que “tots tenim el desig i esperança que l’equip grana estigui el més amunt possible a la classificació.”

El Restaurant SolRic, situat a Via Augusta núm. 157 de Tarragona, està especialitzat en cuina mediterrània i de mercat, així com en calçotades per compartir amb la família, amics o grups de treball. A més d’oferir la possibilitat de degustar el menú calçotada vegetariana. A partir d’aquest mes, els socis del Gimnàstic de Tarragona gaudiran d’un  descompte del 15% a la carta i menús especials, o d’un preu especial en calçotades.

 

gimnastic-ucrania