gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, líder del grup II en solidesa defensiva

A porteria rival, 14 dels 19 jugadors de camp han marcat aquesta temporada

El Nàstic es mostra com el conjunt més segur en defensa del grup II. Després de les 37 jornades disputades a Primera RFEF Footters, únicament s’han encaixat 30 gols i el meta Manu García ha sumat 19 porteries imbatudes.

En l’apartat golejador, 14 dels 19 futbolistes de camp amb fitxa del primer equip ja han inaugurat el seu compte golejador 2021-2022.

L’últim en sumar-se a l’extensa llista ha estat el defensa de la casa, Pol Domingo. El jugador de la Pobla de Montornès, que la temporada anterior ja es va estrenar com a golejador del primer equip davant la UE Cornellà, va marcar un golàs per sumar els tres punts al Nou Estadi Costa Daurada. Els més de 13.000 nastiquers congregats a les grades van celebrar el gran gol del futbolista del Planter i així continuar lluitant a Alcoi per assegurar el play-off d’ascens.

Fins al moment, les 40 dianes aconseguides es distribueixen en 18 gols per als davanters, 15 de la línia del mitjos i 6 entre els defensors; també cal afegir el gol a pròpia porteria en el duel davant l’Albacete Balompié. El nombre d’efectius fins a la data és el següent:

7 – Dani Romera
7 – Javier Bonilla
4 – Pablo Fernández
4 – Robert Simón
3 – Edgar Hernández
3 – Fran Carbia
2 – Joan Oriol
2 – Javier Ribelles
2 – Alexandre Quintanilla
1 – Juan Becerra
1 – Pedro Del Campo
1 – Jannick Buyla
1 – Marc Trilles
1 – Pol Domingo

gimnastic-ucrania