El Nàstic no puntua a Saragossa

Malgrat que més de 1.000 aficionats del Nàstic s’han desplaçat a Saragossa per animar l’equip de Tarragona, els de Luis César no han pogut treure un resultat positiu de la seva visita a la capital aragonesa.
El Nàstic ha jugat una bona primera part i ha plantat cara en tot moment als aragonesos. Pinilla (en dues ocasions) i Juan haurien pogut marcar, però César i la mala punteria no ho han permès. El Saragossa ha sortit molt entonat a la segona part i Aimar ha fet el primer gol al minut vuit. Just després Óscar ha rematat una jugada de banda que ha acabat en gol. Ha estat el 2 a 0, i en aquell moment el partit s’ha acabat. Piqué ha fet el tercer en l’equador de la segona.
Cal destacar el gran suport que ha donat l’afició grana a l’equip. Durant els noranta minuts s’ha fet sentir a les graderies de la Romareda.