gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic participa en la inauguració del patinòdrom de l’Anella

La secció de patinatge entrenarà diàriament a les noves instal·lacions

El nou patinòdrom de l’Anella Mediterrània de Tarragona ja és una realitat per entrenar i competir en les diferents modalitats del patinatge en línia.

Ahir a la tarda es va donar llum verda en la presentació oficial sobre la mateixa pista, encapçalada per l’Alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; i el vicepresident del Club Gimnàstic de Tarragona, Josep Francesc Ferrer. La comitiva institucional que també va comptar amb la presència de consellers de l’Ajuntament i delegats grana, va poder gaudir de l’exhibició inaugural que les patinadores del Nàstic van realitzar a tota velocitat en la nova instal·lació esportiva.

El nou patinòdrom compta amb les mesures reglamentàries per preparar-se tot tipus de proves, tant a nivell nacional com internacional, que permetran millorar el rendiment esportiu de la secció i així continuar sumant medalles en tot tipus de competicions i modalitats.

La secció de patinatge del Nàstic entrenarà de dilluns a dissabte a les noves instal·lacions de l’Anella Mediterrània, situada a Campclar, que comparteix amb el Club Dojo. Per poder accedir a l’interior del patinòdrom és requisit indispensable pertànyer a un dels dos clubs. Per a més informació es pot contactar a club@gimnasticdetarragona.cat.

gimnastic-ucrania