gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic participarà a la Virtual LaLiga eSports Santander

L’entitat grana s’uneix a la segona edició d’aquest campionat creat per LaLiga i Electronic Arts on competeixen els millors equips del futbol professional del país.

L’entitat grana s’uneix a la segona edició d’aquest campionat creat per LaLiga i Electronic Arts on competeixen els millors equips del futbol professional del país.

En format d’1 vs 1, el Nàstic tindrà un representant tarragoní amb molt de bagatge en els millors tornejos virtuals de futbol. El nom del jugador grana es desvetllarà en les pròximes hores i jugarà oficialment a partir des del 3 de desembre, dia que s’inicia el Campionat de la Lliga Española produït per la LVP (Lliga de Videojocs Professional).

La temporada regular constarà de 9 rondes de competició oberta, on també hi podran participar aficionats del Nàstic com a “fans”. Cada ronda durarà 2 setmanes, començant amb la qualificació online que portarà els jugadors a un enfrontament en directe per als finalistes de cada ronda. Les transmissions en directe es realitzen mitjançant el Facebook Live i Twitch de LaLiga. Després de completar les 9 rondes, els 16 millors jugadors participaran en els playoffs de la Virtual LaLiga eSports Santander per a accedir a la Gran Final de l’11 de maig. Tots els jugadors que es vulguin inscriure o més informació al respecte ho poden fer a www.virtuallaligaesports.com.

Cal recordar que el Gimnàstic de Tarragona està entre els clubs professionals pioners de LaLiga en participar en les competicions eSports de la VFO en format d’11 jugadors. Actualment es continua competint entre els millors clubs de les plataformes de PC i també PS4, que capitaneja el jugador del primer equip Fali. El futbolista valencià és l’únic jugador del futbol professional del país que es capità de l’equip eSports en el seu mateix club.

gimnastic-ucrania