gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, Premi Solidari ONCE Catalunya 2018

El Gimnàstic de Tarragona ha recollit un dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 en un acte que s'ha fet a l’Auditori ONCE de Barcelona.

El Gimnàstic de Tarragona ha recollit un dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 en un acte que s’ha fet a l’Auditori ONCE de Barcelona.

El Nàstic ha estat premiat en la categoria d’empresa per la creació d’un equip de futbol per a persones amb discapacitat i ser l’impulsor de LaLiga Genuine Santander. El guardó l’han recollit el president, Josep Maria Andreu, acompanyat per quatre dels jugadors del Nàstic Genuine: Álvaro Cano, Rubén Almazán, Javi Sarabia i Ernesto Duarte.

El màxim dirigent grana ha destacat en el parlament que “l’equip és un exemple d’integració, solidaritat i il·lusió”, ha agraït a l’ONCE que valori la tasca feta des del club i ha elogiat el treball del dia a dia i la implicació dels entrenadors, famílies i voluntaris amb el Nàstic Genuine”.

A la gala han assistit també el director general del club, Lluís Fàbregas; la impulsora del projecte Nàstic Genuine, Conxita Esteve; les famílies dels jugadors i també l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

El Nàstic ha compartit premi amb l’Associació Pulseras Candela, el programa de ràdio ‘Ser Especials’ de la Fundació Mercè Pla, Marc Buxaderas i l’Ajuntament de Masquefa.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya se celebren des del 2001 i han guardonat, entre d’altres, a Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel, Anna Vives, o les fundacions de Vicente Ferrer i Pasqual Maragall.

gimnastic-ucrania