gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, Premi Solidari ONCE Catalunya 2018

El Gimnàstic de Tarragona és un els guardonats en els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018, que reconeixen persones o entitats que realitzen una labor solidària en el seu entorn i procuren la inclusió social dels ciutadans, la normalització i l'autonomia personal, l'accessibilitat universal i la vida independent.

El Gimnàstic de Tarragona és un els guardonats en els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018, que reconeixen persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d’influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida independent.

El Nàstic ha estat premiat per Nàstic Genuine, l’equip de futbol per a persones amb discapacitat intel·lectual que va néixer l’any 2016 i va ser el punt de partida per a proposar a LaLiga la creació LaLiga Genuine Santander, que aquesta temporada 2018-2019 viurà la seva segona edició amb 30 equips i sis seus. L’estiu de 2017 el Nàstic, a més, va organitzar la Chamipons Genuine amb equips internacionals com l’Ajax FC o el Tottenham Hotspur FC.

Actualment, formen part del Nàstic Genuine una cinquantena de nens i nenes dirigits per l’entrenador, Rafel Magrinyà, i un grup de voluntaris, que entrenen els dilluns a les 17.30 hores a les instal·lacions del club.

Els altres premiats aquest any 2018 són: l’Associació Pulseras Candela, el programa de ràdio ‘Ser Especials’ de la Fundació Mercè Pla, Marc Buxaderas i l’Ajuntament de Masquefa

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya es celebren des del 2001. Des de llavors han estat guardonats, entre d’altres, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel, Anna Vives, o les fundacions de Vicente Ferrer o Pasqual Maragall.

Els premiats rebran l’obra escultòrica SOLIDARIS, en un acte públic que es farà dilluns 10 de desembre a les 19.00 h a l’Auditori ONCE Catalunya de Barcelona.

gimnastic-ucrania