gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, present a la nova Store Plaça Ponent de CaixaBank

L’entitat grana ha participat en la inauguració de la nova oficina de CaixaBank, situada a la plaça de Ponent, 6 de Tarragona. Els jugadors César Arzo i Eddy Silvestre, acompanyats de consellers de la SAE, hi han estat presents.

L’entitat grana ha participat en la inauguració de la nova oficina de CaixaBank, situada a la plaça de Ponent, número 6, de Tarragona. Els jugadors César Arzo i Eddy Silvestre, acompanyats de consellers de la SAE, hi han estat presents.

En aquest acte obert al públic, que s’ha iniciat a les 19 hores, els dos jugadors del primer equip han estat acompanyats pel president, Josep Maria Andreu; els consellers, Antoni Vallverdú i Irene Mallol; el director general, Lluís Fàbregas; i el membre del cos tècnic, Manolo Martínez.

Caixabank, partner oficial del Gimnàstic de Tarragona, SAD, ha inaugurat un nou concepte d’oficina que evoluciona en la manera d’atendre a les persones: amb l’última tecnologia i les millors innovacions per poder oferir el tracte més proper i personalitzat. Les Oficines Store –obertes, accessibles i transparents– reforcen el compromís de CaixaBank amb els clients i procuren millorar l’experiència a l’oficina, acostant-se a les persones.

gimnastic-ucrania