gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic present a les 24h Roller Tour

Aquest cap de setmana s'ha celebrat les 24h Roller Tour en la seva 7a edició al mític circuit de Calafat.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 7na edició de les 24h Roller Tour, al mític circuit de Calafat.

El Nàstic participa en aquesta competició d’ultrafons i resistència des de la seva primera edició, presentant cada any un nombre més gran d’equips, amb equips competitius i familiars. En aquesta prova, que es disputa de 16h de dissabte a 16h de diumenge, s’hi pot participar en tres modalitats: 6h, 12h i 24h (la prova reina).

En 12h, el Nàstic va participar amb tres equips. Dos duos mixtes, el primer format per la parella Begoña Gonzalvo i Juan Carlos Gimeno i el segon per Carmen Hernandez i Victor Jordà (mare i fill); que van aconseguir, respectivament,  la primera posició (133km) i la segona posició (71km) en aquesta modalitat en categoria mixte.

En 12 hores també cal destacar la fantàstica actuació de l’equip femení composat per sis patinadores de entre 8 i 12 anys , que per primer cop participaven en aquesta cursa i que es van imposar en la seva categoria assolint l’or i quedant per davant d’equips femenins composats per dones adultes, fent un total de 247km (76 voltes al circuit). Les patinadores son : Júlia Espin, Mayer Torruella, Maria Urbasos, Xènia Foix , Carla Ferré i Ona Rodriguez.

En la prova reina, la de 24 hores, el Nàstic va presentar 4 equips. Un equip de sis en categoria masculina, composat per 5 homes i una dona (Franco Martinnelo, Iban Foix, Alvaro Morcillo, Alfredo Uren, Joan Ros i Olga Fusté) que van assolir una merescudíssima plata després de completar entre els 6  un total de 429km.

Per la seva banda, també es presentava un equip femení en categoria de 10 composat per patinadores de tots els nivells, de entre 38 i 50 anys. Aquest equip, format per Maria Garcia, Cristina Miquel, Montse Gavaldà , Ester Margalef, Irene Chivite, Marga Gimenez, Yolanda Ortiz, Rosa Franquet i les entrenadores Liliana Camacho i Alexandra Palos, va completar un total de 458km i va assolir la tercera posició en categoria de 10 femení.

Cal destacar el treball fet per l’equip “Nastic a full” composat per 3 patinadores i 7 patinadors de entre 11 i 18 anys que competien en categoria masculina, la categoria més dura i on es presenten els equips més forts de tot el país i estrangers. Aquests joves patinadors van fer un total de  170 voltes. que son  552,5 km, quedant 7ns en la categoria i 12s en la general, i fent un gran treball d’equip. L’equip el composaven Omar Forcadell, Iñaki Jambrina, Enric Ros, Ruben Martin, Jose Maritnez, Oriol Foix, Núria Hernandez, Judit Peñas, Laura Lesmes i Joel Martin.

gimnastic-ucrania