gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic present en el 50 aniversari del Joan XXIII

Els jugadors del primer equip grana faran entrega dels premis als guanyadors del concurs de dibuix, amb motiu del 50è aniversari del centre sanitari.

Els jugadors del primer equip grana faran entrega dels premis als guanyadors del concurs de dibuix, amb motiu del 50è aniversari del centre sanitari.

Cada mes, nens i nenes ingressats a Pediatria, fan un dibuix amb temàtica lliure. Els tres primers d’aquest mes rebran, demà, dimecres 21 de desembre, els premis de mans de dos jugadors del Nàstic. Els futbolistes es desplaçaran al centre per fer entrega, a partir de les 13.15 hores, dels diferents premis als nens i nenes guanyadors del concurs de dibuix “50 aniversari del Joan XXIII”.

Els dibuixos són de temàtica lliure i els professionals de la planta de pediatria,  d’infermeria i auxiliars —en reunió secreta i sense conèixer la identitat dels autors— fan l’elecció dels premiats. L’associació de voluntaris TarracoSalut col·labora en la gestió del concurs.

Els tres dibuixos premiats s’exposaran, durant el mes de gener, al plafó de la planta de Pediatria. Al final del concurs, es triarà el millor dibuix entre els guanyadors i s’emmarcarà i quedarà exposat a la sala de jocs de Pediatria del Joan XXIII. A més, el Gimnàstic de Tarragona SAD entregarà, cada mes, un equipament complet al guanyador i alguns obsequis al segon i tercer classificats mensuals, així com entrades per anar a veure un partit al Nou Estadi.

Els guanyadors del mes de novembre han estat: Joel Ramírez García, primer premi; Valeria Díaz Casado, segon premi, i Carla Estradera, tercer premi. Pel que fa al mes de desembre, els guanyadors són: Mirna Ramon Gonel, primer premi, Júlia Gómez Borràs; segon premi, i Ruth Castillo Cobacho, tercer premi.

gimnastic-ucrania