gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, protagonista en la presentació de la 4a temporada de LaLiga Genuine Santander

Els capitans grana, Rubén i Álvaro, encarregats de desvetllar la competició 2021-2022

Torna la competició i l’emoció Genuine sobre el terreny de joc. La 4a temporada de LaLiga Genuine Santander comptarà amb 42 equips participants. Tots ells han estat representats aquest migdia a l’espai Santander Work Café de Paseo Recoletos a Madrid.

Els capitans del Nàstic, Rubén Almazán i Álvaro Cano, juntament amb les jugadores de l’Sporting de Gijón, Rosalía Fernández i Sandra García, han estat els representats de tots els futbolistes  que conformen la competició 2021-2022 i donar a conèixer els detalls d’aquest curs esportiu, que es dividirà en tres fases (Las Palmas, Màlaga i Bilbao) i acolliran cinc seus.

L’acte organitzat per la Fundación LaLiga ha comptat amb la participació de Javier Tebas, president de LaLiga, Ángel Rivera, director general Banca Comercial de Santander España; Vicente del Bosque, Embaixador de LaLiga Genuine Santander i Iker Casillas, que en aquesta edició de la competició realitzarà un clínic per als porters de LaLiga Genuine Santander.

L’acte ha finalitzat amb la haka oficial de tots els presents, abans de repetir-la en cadascun dels partits de la competició a Las Palmas de Gran Canaria, els dies 1, 2 i 3 d’abril.

El Gimnàstic de Tarragona participarà en aquesta primera fase juntament amb 23 equips més. L’equip entrenat per Rafel Magrinyà jugarà davant el Villarreal CF, Granada CF i RCD Mallorca.

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania