gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic protagonitza l’auca de Dominiques

El president del Nàstic i els grana Mossa i Muñiz, han assistit avui a la presentació de l’auca del Col·legi Sant Domènech de Guzman de Tarragona.

La comitiva grana, formada pel President del Gimnàstic de Tarragona, el Sr. Josep Maria Andreu, els jugadors del primer equip Mossa i Juan Muñiz, així com el Director d’Àrea Social, el Sr. Jordi Ruiz; ha pogut conèixer de primera mà l’auca sobre la història del Nàstic de l’escola de les Dominiques. L’auca, realitzada pels alumnes de quart de primària del Col·legi Sant Domènech de Guzman de Tarragona, explica en 48 il·lustracions els 131 anys d’història del Nàstic, des dels inicis el 1886, passant per l’ascens de l’any 2006, fins a la temporada actual. Cada vinyeta comptava, a més, amb una rima explicativa, que els autors han anat llegint de manera cronològica sobre l’escenari.

Un cop exposades totes les il·lustracions, els jugadors han adreçat unes paraules a tots els nens i nenes de l’escola, congregats a l’auditori del centre, en que han agraït la rebuda, han valorat la qualitat de l’auca i han parlat als nens sobre la seva experiència com a jugadors del Nàstic. A més, els grana han insistit als nanos sobre la importància dels estudis, i els han animat a fer com ells, i compaginar els estudis amb la seva passió per l’esforç, aprofitant que ambdós jugadors han cursat estudis superiors. Després, els nens i nenes han pogut adreçar les seves preguntes als cracks grana, amb qüestions de tot tipus, algunes ben divertides.

L’acte l’ha acomiadat la Directora de l’escola, la Sra. Maria Teresa Iglesias, i el President del Nàstic, el Sr. Josep Maria Andreu. Tots dos han destacat els valors de l’esport com a eina de formació, la importància de l’educació, així com la necessitat de treballar amb esforç per assolir fites importants, tant sobre la gespa com en qualsevol àmbit de la vida.

gimnastic-ucrania