gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic realitza una queixa formal a la LFP

Després dels fets succeïts el dissabte 23 en l’accés número 4 del Nou Estadi Municipal de Palamós, previ al partit UE Llagostera – Nàstic de la jornada 35 de la Liga Adelante, el Gimnàstic de Tarragona SAD ha realitzat una queixa formal a la Lliga de Futbol Professional.

Després dels fets succeïts el dissabte 23 a l’accés número 4 del Nou Estadi Municipal de Palamós, previ al partit UE Llagostera – Nàstic de la jornada 35 de la Liga Adelante, el Gimnàstic de Tarragona SAD ha realitzat una queixa formal a la Lliga de Futbol Professional.

La gran massa desplaçada des de Tarragona es va congregar 45 minuts abans de l’inici de partit a la porta d’accés número 4 del Nou Estadi Municipal de Palamós. I l’últim integrant de la Marea Grana en accedir al camp ho va fer passat el minut 23 de l’enfrontament.

Mentre succeïen aquests fets, els representants del Nàstic presents a Palamós van requerir la presència del Director de Partit de LaLiga en l’accés de l’afició nastiquera, per tal d’anotar i enregistrar els incidents. Finalment, la SAE ha decidit enviar una queixa formal a la LFP, mostrant el malestar i tracte rebut per part de l’entitat gironina a tota la Marea Grana.

gimnastic-ucrania