El Nàstic recupera el camí de la victòria

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit un triomf important davant el cuer de la categoria, després de 7 jornades sense guanyar. Els granes han remuntat un 0 a 1 inicial, han deixat de banda la polèmica arbitral i ha marcat en tres ocasions per sentenciar el partit d’aquest diumenge.
Des del primer minut el Nàstic s’ha fet amb el domini del partit i ha aprofitat la debilitat defensiva del Sevilla At. per crear perill. En el minut 18, però, l’àrbitre del partit ha xiulat penal per una acció de Lolo Yedra, que ha estat molt discutit. Perotti ha fallat la pena màxima en primera instància, però el col·legiat ha obligat a repetir-lo i aquesta vegada sí que ha entrat.
Els ànims del Nou Estadi estaven encesos, fet que ha esperonat als de Ferrando. Cinc minuts després, Lolo Yedra repetia protagonisme, però aquest cop a l’àrea rival, ja que aprofitava una pilota morta per empatar el partit. Els granes han continuat amb la mateixa intensitat i han arraconat els visitants al seu propi camp. Just quan es complia la primera mitja hora Jandro feia un gran centre i Moisés, letal de cap, culminava la remuntada.
El ritme del partit ha baixat a la segona part. El Sevilla Atlètic ho ha aprofitat i s’ha fet amb la pilota, mentre que el Nàstic es limitava a defensar. Un cop de cap al pal dels visitants ha despertat als de Tarragona, que a partir de llavors han sortit a la contra amb molt de perill. Jordi Alba arribava cada dos per tres a la línia de fons rival i en una d’aquestes ha centrat per a Víctor, que no ha fallat.
Amb el tercer gol el partit ja s’ha acabat i el Nàstic ha pogut tornar a gaudir d’una victòria que serveix per encara el partit del Xerez amb ànims.
La nota negativa ha estat la rigurosa expulsió de Moisés en el 92′, tot i estar a la banqueta.