El Nàstic remunta i empata

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit capgirar un 2 a 0 en contra en els últims 10 minuts i aconseguir un punt que allarga la ratxa positiva una setmana més.
Els granes han sortit al terreny de joc amb la novetat de Jandro per Moisés i amb la voluntat d’anar ben ràpid pel partit. Però dos minuts fatídics han posat les coses molt difícils per als tarragonins. En el 15′ Adrián Martín feia el primer pel Llevant a jugada assajada i, just 50 segons després Xisco Nadal posava el 2 a 0 al marcador amb un xut des de dins l’àrea. Les dues dianes han estat un gerro d’aigua freda pels de Tarragona i tot semblava indicar que seria molt difícil capgirar la situació. De fet, no ha estat fins al 80′ que Campano ha aconseguit reduir distàncies i, 5 minuts després, en el 85′ N’Gal, l’home de moda a Tarragona, ha fet el gol de l’empat i que dóna un punt molt important pels granes, que ja porten 4 partits sense perdre.