gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic segueix al capdavant de la classificació del Fair Play de LALIGA GENUINE

La 4a fase decidirà el liderat del Grupo Inclusión

El Nàstic Genuine va disputar aquest cap de setmana la tercera fase de LALIGA GENUINE 23/24. Cadascun dels 22 equips participants van jugar tres partits durant el cap de setmana a la Ciudad Deportiva del CD Tenerife.

L’equip grana, com ja va fer en les fases anteriors, va sumar molts punts en la classificació del fair play, que li permet seguir al capdavant de la taula del Grupo Inclusión amb 360 punts; empatat amb el Córdoba CF, Athletic Club Fundazioa, Real Sporting de Gijón i UD Ibiza.

Pel que fa a la classificació de resultats, els grana no van poder puntuar ja que es van veure superats pel UD Almería (1-3), Fundació Barça (0-3) i CA Osasuna (0-4).

Un cop finalitzats els partits del cap de setmana, es va fer entrega de les medalles a tots els participants. Representants de LaLiga, Fundación LaLiga i autoritats i membres del conjunt tinerfeny van felicitar als futbolistes participants en la primera seu de la segona fase de LALIGA GENUINE 2023-2024.

El Nàstic ja prepara la quarta i última fase d’aquesta temporada, que es disputarà a Getafe entre el 7 i el 9 de juny. Abans, però, sense la presència grana, del 10 al 12 de maig, Burgos serà la segona seu de la tercera fase del campionat.

El Genuine compta amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania