gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic s’estrena amb dues medalles al Campionat d’Espanya de Roller Cross

4 patinadores grana en la cita celebrada a Madrid

La secció de patinatge en línia del Nàstic continua millorant els resultats i també ampliant la pràctica en noves modalitats esportives, tant als entrenaments com també en trobades i campionats. En aquesta ocasió, va debutar al Campionat d’Espanya de Roller Cross, una modalitat que pertany al freestyle; és a dir, curses on es sumen diferents obstacles.

La cita es va celebrar al Polideportivo Plata y Castañar de Madrid. En categoria infantil, Andrea Sans es va proclamar campiona penjant-se la medalla d’or; mentre que en categoria aleví es va sumar un altre podi mitjançant Emma Jaquel. Per la seva part, Anna Canfora es va imposar en la final de consolació, adjudicant-se així la cinquena posició del campionat. La quarta patinadora que tancava la participació del Nàstic va ser Andrea Saez, aconseguint el millor temps de la categoria però caient eliminada als quarts de final i classificant-se finalment en la novena posició.

Des de la secció grana es valora molt positivament aquesta participació en categories aleví i infantil, on s’han aconseguit molt bons resultats i, l’èxit majúscul, que les participants han gaudit d’aquesta nova experiència, debutant en una competició d’àmbit nacional.

gimnastic-ucrania