gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Summer Camp, en format multiesports, també a l’agost!

Del 31 de juliol a l’11 d’agost de 9 a 14 h, des de 80 €

Aquest estiu el Gimnàstic de Tarragona ofereix novament la possibilitat de continuar gaudint de l’esport durant el mes d’agost. En aquest cas, practicant nombroses disciplines esportives a les instal·lacions grana.

Tots els participants podran gaudir del pàdel, futbol sala, gimnàstica rítmica, tennis, entre d’altres esports de les seccions; així com també tallers, gimcanes, jocs d’aigua…

Les diferents pistes i el pavelló de les instal·lacions de la Budallera congregaran desenes de joves esportistes durant les dues setmanes programades per les estades multiesportives del Nàstic Summer Camp.

El preu de 90 € és setmanal, amb 10 € descompte per a socis (80 €), i opció d’acollida a partir de les 8 h i recollida fins les 15 h.  Les inscripcions són limitades i el Club es reserva el dret de revisar que la quota seleccionada a la inscripció és la corresponent.

Les inscripcions es realitzen únicament online mitjançant la plataforma Cluber. Per a més informació us podeu adreçar al correu club@gimnasticdetarragona.cat.

Inscriu-te ja!

gimnastic-ucrania