gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic surt al carrer per Santa Tecla

Ruta per la Part Alta de Tarragona i fotografia conjunta a les escales de la Catedral

El Gimnàstic de Tarragona ha organitzat una ruta cultural coincidint amb la Festa Major de Santa Tecla 2021. Tècnics, consellers i empleats de la SAE han acompanyat al primer equip després de finalitzar la sessió d’entrenament. El partit de divendres davant el CD Alcoyano, servirà com a cloenda de la Festa Major.

El bus oficial ha traslladat a tota la comitiva grana des de les instal·lacions del Nou Estadi fins a la Rambla Vella per començar la ruta programada per la Part Alta. La capella de Sant Magí ha obert les seves portes per rebre als representants esportius, institucionals i administratius de l’entitat i com és tradició, encendre el ciri del Nàstic com cada any.

Posteriorment, s’ha fet una breu explicació històrica de la Catedral de Tarragona, just abans de realitzar la fotografia conjunta a les escales de la mateixa Catedral. En aquesta instantània també han estat convidats les quatre colles castelleres de la Ciutat.

Representants dels Xiquets de Tarragona; Rafael Segarra i Marc Nadal; la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Sergi Crespo i Jordi Alomà; els Xiquets del Serrallo, Josep Ramón Tules i David Borràs; i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Frederic Arias i David Lobo, s’han unit a la comitiva del Gimnàstic de Tarragona en aquesta instantània per la Festa Major de Santa Tecla.

La ruta cultural ha finalitzat amb un bon vermut de germanor al Baires Bar, del Carrer Còs del Bou núm. 4, amb vistes a la Plaça La Font i l’Ajuntament de Tarragona, on el Nàstic celebra els ascensos de categoria. La trobada també ha servit per comentar els costums i tradicions populars que es celebren a la ciutat per la seva Festa Major anual.

El partit de divendres 24 davant el CD Alcoyano, a partir de les 19 hores, al Nou Estadi, coincidirà amb el final de festes i l’equip té com a objectiu celebrar-ho amb tots els socis i aficionats nastiquers presents a les grades del fortí grana.

gimnastic-ucrania