gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nasticamp Setmana Santa torna del 15 al 18 d’abril

El Gimnàstic de Tarragona organitza una nova edició del Nasticamp Setmana Santa, el campus de tecnificació de futbol que està adreçat a nens i nenes de 4 a 14 anys i es farà a les instal·lacions del club.

El Gimnàstic de Tarragona organitza una nova edició del Nasticamp Setmana Santa, el campus de tecnificació de futbol que està adreçat a nens i nenes de 4 a 14 anys i es farà a les instal·lacions del club. El campus durarà quatre dies entre dilluns 15 d’abril i dijous 18 d’abril en horari de 9:00 a 14:00 hores i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8:00 hores.

Les sessions estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinats per la secretaria tècnica del Planter Grana i es treballarà especialment la tecnificació, les habilitats i la tàctica. A més, hi haurà també un treball específic per a porters.

El preu és de 60€ per als socis i 80€ per als no socis. La inscripció inclou esmorzar, un pack de roba i dues invitacions per al partit de LaLiga 1|2|3 Nàstic-Sporting, que es jugarà el cap de setmana del 20/21 d’abril al Nou Estadi, corresponent a la jornada 35.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a administracio@gimnasticdetarragona.cat. Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines del Nàstic o via web en aquest enllaç.


RESERVA

gimnastic-ucrania