gimnastic-banner-the-beat-challenge

El nou Consell presenta el seu pla de treball

El president del Nàstic José María Fernández i el director general Lluís Fàbregas han comparegut aquest migdia en la primera roda de premsa oficial del nou Consell d'Administració. Ambdós s'han mostrat il·lusionats en aquesta nova etapa que enceten i han explicat les principals línies d'actuació del nou organ de govern grana.

En primer lloc han especificat que el nou Consell decidirà en els propers dies com queden organitzades les diferents àrees de treball i quins són els consellers encarregats de cadascuna d'elles. Els dos dirigents han anat repassant els principals temes d'interès com han pogut ser la nova direcció esportiva, la participació de l'ajuntament en el nou consell o el mercat d'hevrn.

Pel que fa a la nova direcció esportiva Fernández ha reconegut que Josep Maria Nogués és l'escollit per a ocupar aquest càrrec però ha deixat molt clar que l'ex tècnic grana encara té contracte amb un altre club, i que espereran que primer es posi d'acord Nogués amb el Poli Ejido abans de fer un altre pas. De Nogués han destacat la il·lusió amb la qual afronta el projecte i els bons records que va deixar en la seva darrera etapa a Tarragona.

Sobre la participació de l'ajuntament, el nou Consell no ha volgut entrar en quina forma pot tenir aquesta participació, però ha afirmat que aquesta voluntat de l'ajuntament és un clar reflexe de la unitat que hi ha ara dins del nou Consell, una unitat que, com han afirmat, pot composa més del 90% de l'accionariat.

Finalment, i pel que fa al mercat d'hivern no s'ha desvetllat cap moviment. La directiva esperarà que la nova figura del director esportiu arribi, i que juntament amb l'entrenador i el Consell s'analitzin les necessitats de l'equip i les possiblitats de dur algun reforç. 

gimnastic-ucrania