gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nou Estadi Costa Daurada acull l’acte de clausura de l’stage de Kenya U19 masculí i femení

Participació del Ministre d’Esports de Kenya, el president grana i l’alcalde de Tarragona i vicepresident de la Diputació de Tarragona

El Nou Estadi Costa Daurada ha estat l’escenari escollit per posar punt i final a la participació esportiva de les seleccions masculina i femenina sub-19 de Kenya.

Ambdós combinats han participat en diferents tornejos, amistosos i entrenaments en diferents punts del territori durant les vacances de Setmana Santa. Un d’ells, la Costa Daurada Cup, coorganitzada pel Gimnàstic de Tarragona, i on la selecció femenina de Kenya va disputar la final davant l’Sporting Club de Portugal al Nou Estadi Costa Daurada. Per la seva banda, el masculí es va proclamar campió del torneig en la final disputada a Salou.

A més, tècnics de l’àrea esportiva del Nàstic i l’NSA han dirigit sessions d’entrenament sota la metodologia grana i s’han disputats amistosos amb diferents clubs al territori tarragoní.

L’acte de clausura, sobre la mateixa gespa del Nou Estadi Costa Daurada, ha comptat amb la participació del Ministre d’Esports, Afers Juvenils i Arts de Kenya, Ababu Namwamba, i la CEO de Kenya Academy Sports, Doreen Odhiambo. Els representants del país africà han estat rebuts pel president del Nàstic, Josep Maria Andreu; l’alcalde de Tarragona i vicepresident de la Diputació de Tarragona, Ruben Viñuales; el conseller d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez; el director de la NSA, Javier Ornia; i representants de la direcció del Nàstic, Lluís Fàbregas i Jose Maria Andreu Solé.

Les representants de les entitats del territori han volgut agrair presencialment la confiança dipositada pel Ministeri d’Esports de Kenya i la Kenya Academy Sports, sota el programa Talenta Hela, en la promoció del territori i amb l’objectiu d’ampliar les aliances esportives a nous països.

gimnastic-ucrania