gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nou Estadi Costa Daurada repetirà com a seu inaugural de LaLiga Genuine Santander 22/23

Els partits dels 44 clubs participants es jugaran a Salou el 12 i 13 de novembre

La competició 2022-2023 arrencarà la setmana vinent a la Fase Tarragona. El divendres 11 de novembre, el Nou Estadi Costa Daurada acollirà la benvinguda dels 44 equips participants en la cinquena edició de la competició organitzada per la Fundación LaLiga. El Nàstic exercirà novament com a club amfitrió en la seu inaugural i els partits es jugaran dissabte 12 i diumenge 13 de novembre al Futbol Salou Sports Center.

Fundación LaLiga ha donat a conèixer tots els detalls de la present edició, que es dividirà en 4 fases i 6 seus. A banda de l’estrena a Tarragona, els altres amfitrions seran el RCD Espanyol (17-19 febrer) i Athletic Club Fundazioa (25-27 de març), a la segona fase; Fundación Celta Integra (14-16 d’abril) i Burgos CF (12-14 de maig), a la tercera fase; i finalment, el Villarreal CF (9-11 de juny) exercirà com amfitrió en la quarta i definitiva fase de LaLiga Genuine Santander 2022-2023.

Com a novetat d’aquesta temporada, dos clubs de LaLiga s’uneixen als 42 equips participants en la darrera temporada. El Fundación Real Madrid i Futbol Club Andorra s’estrenaran aquest curs i ho faran a Tarragona.

Tots els aficionats al futbol i seguidors d’aquesta competició única podran gaudir de l’acte inaugural de divendres a la tarda al Nou Estadi Costa Daurada, a partir de les 20 h, on desfilaran els més de 850 futbolistes i membres de cos tècnic dels respectius 44 clubs participants. Tots ells jugaran per aconseguir un dels quatre Trofeus del Fair Play i el Trofeu al guanyador esportiu, tots ells amb la mateixa importància per donar protagonisme a l’essència més pura i genuïna de la competició, amb els valors com a eix fonamental de la competició.

gimnastic-ucrania