gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nou Estadi també és família

La victòria de diumenge va començar amb la prèvia

El passat diumenge, davant el Linares Deportivo, el Gimnàstic de Tarragona va organitzar una jornada social i familiar amb activitats infantils a les instal·lacions del Nou Estadi.

A partir de les 9.30 hores, els infants van gaudir de la gran oferta d’activitats de la mà de Salting Tarraco i el Nàstic. També els majors van poder participar en l’esmorzar popular al Bar de l’Estadi. En totat, més de 300 nenes i nens van fer esport en les diferents activitats preparades per la jornada, just abans de la cinquena victòria consecutiva al Nou Estadi.

Al Pavelló del Club Gimnàstic es van preparar 6 espais de Salting Tarraco (castell inflable, eliminador, porteria de futbol i tres llits elàstics); al camp annex de gespa natural, una gimcana esportiva de futbol amb obstacles d’habilitat, tècnica i precisió sobre el camp annex de gespa natural, amb la supervisió d’entrenadors del futbol base; a més dels estands per col·laborar amb l’AECC de Tarragona i l’estand informatiu de Bons Comerç, al costat del Pavelló del Club.

En l’àmbit solidari, els 11 jugadors grana que van sortir d’inici al partit van saltar a la gespa del Nou Estadi amb la samarreta rosa per commemorar el Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer de Mama (19/10).

gimnastic-ucrania