gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentat el nou logotip del Nàstic Genuine

El Gimnàstic de Tarragona, continuant amb el projecte “Nàstic Genuine”, ha donat a conèixer aquest migdia el logotip que acompanyarà el nou equip grana, el que té més valor del club.

El Gimnàstic de Tarragona, continuant amb el projecte “Nàstic Genuine”, ha donat a conèixer aquest migdia el logotip que acompanyarà el nou equip grana, el que té més valor del club.

Aquest nou disseny ha estat realitzat per Gaby Castaño, expert en tipografia de l’agència de publicitat La Casa de Carlota, la qual treballa amb nens autistes i en Síndrome de Down, entre d’altres. La primera lletra “E” de “Genuine” és la que destaca respecte les altres i compta amb el color de l’equip, que variarà depenent del club de LaLiga.

Conxita Esteve, consellera de la SAE i una de les responsables del Nàstic Genuine, ha anunciat que l’equip iniciarà els entrenaments a partir del setembre, concretament, tots els dilluns de 17.30 a 19h es realitzaran les sessions preparatòries a les instal·lacions del club. Per la seva banda, Josep Maria Batalla, director de La Casa de Carlota, ha explicat els serveis que ofereix la seva agència i ha mostrat la seva gratitud per la iniciativa nastiquera, “quan ens van oferir la possibilitat de dissenyar el logotip no vam dubtar en col·laborar”.

El president Josep Maria Andreu, com a soci, ha mostrat el seu orgull de pertànyer a aquest projecte. “Des de que vam comunicar que volíem iniciar aquest projecte, tots ens van dir que volien participar-hi; des dels integrans del primer equip fins a moltes empreses”. Andreu també ha afegit que “treballar en aquest projecte ha estat una de les millors coses que m’han passat com a president del Nàstic, i estic segur que aquest equip serà el millor de la història del Nàstic”.

D’altra banda, també ha anunciat que a l’estiu del 2017, coincidint amb els Jocs de Tarragona 2017, “està previst que s’organitzi una competició internacional on competeixin diferents equips d’altres països”, organitzada pel Nàstic i Tarragona, on estiguin per exemple equips com el Chelsea o la Juventus.

gimnastic-ucrania