gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic, amb les 24h del CN Tarraco

El capità del primer equip, Mingo, i Raul Fuster, ambdós absents en la llista de convocats per Xerez per culpa d'una lesió, han participat aquest migdia a les 24h de natació que organitza el CN Tarraco.

Els dos integrants de la primera plantilla han visitat el Club Natació Tarraco i han regalat una samarreta del Nàstic signada pels dos futbolistes, en nom de tot el club. Per la seva banda, el CN Tarraco també ha obsequiat els dos futbolistes amb unes samarretes conmemoratives de les 24h. Després de l'intercanvi de regals, Mingo i Raúl Fuster s'han fotografiat amb els nois i noies que estaven nedant a la piscina descoberta. L' entitat grana s'ha volgut sumar a aquest acte esportiu i festiu que fa tants anys que organitza una altra entitat esportiva tarragonina amb molta història al darrera, com és el CN Tarraco.

La Pobla de Mafumet també ha estat present en aquest acte. El president del club, el sr. Josep Mir també ha regalat una samarreta signada per tots els jugadors de La Pobla al CN Tarraco.

gimnastic-ucrania