gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic es suma al "Mulla’t"

El Club Gimnàstic s'unirà aquest diumenge al "Mulla't" per l'esclerosi múltiple. En la seva 17ena edició el "Mulla't" comptarà amb l'adhesió de més de 600 piscines de Catalunya, i el club grana vol aportar també el seu granet de sorra per lluitar contra aquesta malaltia del sistema nerviós central.

Durant tot el matí, des de les 10:00h fins a les 13:30h., es portaran a terme una sèrie d'activitats lúdiques i esportives a les instal·lacions del club, des de partits de tennis, pàdel, tennis-taula, jocs d'aigua amb kaiaks o ball. Diferents entitats tarragonines es sumaran a aquesta iniciativa, com el club "Tarraco Patina", la Colla Gegantera de les Dominiques o els Xiquets de Tarragona, que ja van participar en la passada edició del "Mulla't", quan la piscina del club Gimnàstic va ser la seu principal de Tarragona. El matí de diumenge es tancarà amb una paella popular per a tots els assistents. Però l'acte més important de la jornada serà el bany solidari a partir de les 12:00h, que estarà obert a tots els tarragonins i que enguany vol batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària.

El donatiu estipulat pel bany solidari és de 3e, quantitat que anirà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquesta entitat sense d'ànim de lucre té la missió de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i destina tots els recursos a la seva investigació. 

 

gimnastic-ucrania