gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic farà l’Stage a Rialp

El Nàstic realitzarà l'stage de pretemporada a Rialp, al Pallars Sobirà. El primer equip tornarà a preparar la pretemporada a les instal·lacions de l'Hotel Condes de Pallars. L'stage començarà el proper 25 de juliol i s'allargarà fins el 3 d'agost. Tot i així, els homes de Luis César començaran els entrenaments el 19 de juliol a Tarragona i no serà fins el diumenge 25 quan es desplacin a Rialp.

El club ha escollit aquesta població dels Pallars, per segon any consecutiu, com a seu del seu stage. La seva proximitat amb Tarragona, les seves instal·lacions, el clima i la seva situació, enmig de les muntanyes dels Pirineus, fan que Rialp sigui l'escenari idoni per realitzar la estada del conjunt grana.

Durant els deu dies que durarà l'stage, el conjunt tarragoní es ficarà a punt per afrontar la nova temporada, a més d'aconseguir que els jugadors es coneixin i comencin a fer grup. Està previst que el Nàstic disputi dos partits amistosos, el primer el 30 de juliol contra el Rialp i el dia 1 d'agost contra el Balaguer.

gimnastic-ucrania