gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic fitxa a Cristian Lobato

En la Junta General d’Accionistes 2015 del Gimnàstic de Tarragona SAD, celebrada aquesta tarda al Palau de Congressos de Tarragona, el president del Nàstic, el Sr. Josep Maria Andreu, i el conseller José Rodríguez, han anunciat el fitxatge de Cristian Lobato.

Cristian Lobato Villegas (Esparreguera, Barcelona, 7 de març de 1989) signa un contracte amb el Gimnàstic de Tarragona SAD fins al final de la present temporada, més dues opcionals. El jugador català ha convençut als tècnics grana després de gairebé dos mesos entrenant amb l’equip.

L’interior esquerre, després de recuperar-se de la seva lesió al genoll sota la supervisió dels serveis mèdics del Nàstic, va entrar en la dinàmica d’entrenaments del primer equip. L’ex-jugador del Barça ‘B’, Osasuna, Asteris Tripolis, entre d’altres, ja va lluir la samarreta grana en el partit amistós que els de Vicente Moreno van disputar davant el CF Amposta el 4 de novembre.

El futbolista destaca per la seva tècnica i bona conducció de pilota, i pot ocupar diverses posicions centrals, com també la d’extrem esquerre. Lobato passa a ser futbolista de la primera plantilla i, a l'espera del seu trànsfer, estarà a disposició d’entrar a la convocatòria pel partit de diumenge davant el CD Mirandés.

La presentació oficial del jugador tindrà lloc el proper dilluns 30. L’horari de l’acte està encara per definir. 

 

gimnastic-ucrania