gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic fitxa Curro Torres

El Nàstic ha incorporat a les seves files el jugador català Cristóbal 'Curro' Torres (Ahlen, 27/12/1976). Torres, nascut a Alemanya però nacionalitat a Espanya, on viu des dels tres anys, arriba després d'acabar contracte amb el València de la Primera divisió, el club al qual ha estat vinculada la gran part de la seva carrera. Curro Torres va començar a la Gramenet, des d'on va donar el salt al filial valencianista. D'allà va arribar al primer equip i a combinar l'equip del Túria amb tres cessions a Recreativo de Huelva, al Tenerife i al Múrcia.

Ara el jugador arriba a Tarragona per a reforçar la posició de lateral dret. El jugador passarà demà al matí la revisió mèdica i serà presentat també demà a les 13h a les instal·lacions del Nou Estadi.

Curro Torres ha fet les primeres declaracions com a futbolista del Nàstic a aquesta mateixa web. 

Il•lusionat pel fet de fitxar pel Nàstic?
Sí, molt il•lusionat. Quan un té l’oportunitat d’anar a un projecte com aquest, confien en ell i veu com és el projecte, evidentment que il•lusiona. Tinc moltes ganes de començar ja, de veritat.

Moltes ganes?
Moltíssimes. Des que vaig acabar la temporada ja han passat quasi dos mesos i per a un jugador de futbol és molt, vull començar ja. A ningú li agrada estar tant de temps parat i vull unir-me als companys el més aviat possible.

Què és el que l’il•lusiona més?
Que el Nàstic és un club que fa uns quants anys que està fent les coses molt bé. Ha portat molt bons jugadors i qualsevol que té la sort, com jo, d’unir-se al projecte això li fa molta il•lusió. Vull ser-hi per aportar el meu gra d’arena.

Un jugador de la seva experiència ha d’assumir també responsabilitats…
Jo vinc a aportar treball, tot el que estigui a les meves mans. Fins ara les lesions no m’han respectat massa i tinc moltes ganes de tenir continuitat i de guanyar-me un lloc i jugar. Vull demostrar que hi sóc pel que convingui, tinc la mateixa il•lusió que quan tenia 20 anys, la mateixa amb la qual vaig començar a jugar a futbol.

Com veu la plantilla?
Com deia abans el Nàstic fent les coses bé, i el resultat d’això és que compartiré el vestuari amb jugadors de molta qualitat i experiència com Jose Mari, Miguel Ángel, Campano, Ruben Navarro…i a més sé que hi ha gent jove amb qualitat i moltíssima gana, i això és importantíssim també.

I el míster?
El conec de fa molts anys, quan ell era al filial del València. És un entrenador que treballa molt i exigeix molt, però alhora sempre estar al costat dels seus, els defensa a mort. I a més, tot el que ha fet a la seva carrera demostra el gran entrenador que és.

gimnastic-ucrania