gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i Adidas Tarragona caminen junts

Aquest matí s'ha presentat l'acord al qual han arribat el Gimnàstic de Tarragona SAD i la botiga Adidas de Tarragona. Un acord que farà que tots els socis gaudeixin d'un descompte del 10% en les compres que facin a la botiga de la marca Adidas situada a la Rambla Nova 73. A més, i fruit també d'aquest conveni, Adidas es convertirà en el proveïdor oficial de botes a la botiga del Nàstic. D'aquesta manera, la marca instal·larà un córner a la botiga situada al Nou Estadi per tal de donar servei als jugadors de la base i als socis grana en general. Les compres que es facin a la botiga del Nàstic també tindran el 10% de descompte per als socis de l'entitat grana.

L'acte d'aquest matí ha comptat amb la presència del gerent de Adidas a Tarragona, el senyor Berni Alvarez; i del director general del Nàstic, el senyor Lluís Fàbregas. Ambdós han coincidit en què aquesta vinculació ha de ser satisfactòria per a les dues bandes i que, des del primer dia, les dues parts han treballat per a poder arribar al marc de col·laboració que avui s'ha presentat.

Tres jugadors de la plantilla grana, Mairata, de Lerma i Aleix Coch, també han pres part de l'acte. Els tres jugadors han lluit roba de la marca Adidas i han posat la imatge en la inauguració d'aquesta suma de forces entre la marca Adidas i el Gimnàstic.

gimnastic-ucrania