gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 amplien la seva col·laboració al futbol base

El Gimnàstic de Tarragona SAD i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 han arribat a un acord per fer extensiva la seva col·laboració al futbol base grana.

Actualment, el Club i la Fundació Tarragona 2017 tenien un acord de col·laboració focalitzat en el primer equip de l'entitat, per la promoció de l’esdeveniment esportiu que se celebrarà a la nostra ciutat i a 16 municipis seu, del 30 de juny al 9 de juliol de 2017. Amb el nou acord la pedrera grana també promocionarà els Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Concretament, els equips de la base que participen en competicions d’àmbit estatal, el Juvenil A i el Cadet A, lluiran l’emblema dels Jocs a les seves samarretes. Tots dos equips competeixen a Divisió d’Honor, màxima competició estatal, i són els únics representants de la província en aquestes categories. Amb aquest acord, els granes faran promoció dels Jocs Mediterranis en ciutats com Saragossa, Mallorca o Manacor; així com en les tres capitals catalanes: Lleida, Girona i Barcelona.

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i el Nàstic valoren molt positivament aquest acord que referma una voluntat clara per part de totes dues bandes per aprofitar els potencials de les dues entitats per exportar la imatge dels Jocs i de la ciutat arreu del territori autonòmic i estatal. 

El Sr. Javier Villamayor Caamaño, coordinador general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, i el Sr. Jose Maria Andreu Solé, responsable de màrqueting i patrocinis del Gimnàstic de Tarragona SAD, han oficialitzat aquest acord amb una entrega simbòlica, sobre la gespa del Nou Estadi, d’una samarreta del Nàstic amb la imatge dels Jocs. 

gimnastic-ucrania