gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i l’Escola Valls Futbol, units pel femení

El Gimnàstic de Tarragona SAD i l'Escola Valls Futbol han tancat un acord de col·laboració en forma de conveni que té el futbol femení com a pal de paller. Sota aquest acord, les dues entitats asseguren la continuitat de l'equip d'elit del futbol femení del Nàstic, que l'any que ve serà gestionat per l'entitat esportiva vallenca. D'aquesta manera els grana i els de l'Alt Camp mantindran un equip femení d'elit, en aquest cas a la Primera Divisió Nacional. 

L'equip es passarà a dir Nàstic EVF i mantindrà com a entrenador a Ivet Martínez, que ja ha entrenat l'equip aquesta passada temporada 2010-2011. De la mateixa manera es mantindrà el gran bloc de jugadores que enguany han format part del conjunt de Superlliga. L'acord entre les dues entitats es signa per 4 anys. La gestió d'aquest equip es trasllada a Valls, on l'equip entrenarà i disputarà els seus partits.

Aquesta solució permet al Nàstic mantenir l'equip d'elit per tercera temporada seguida i fer-ho amb un projecte de futbol femení molt sòlid, com el que havia estat el·laborant l'Escola Valls Futbol en les darreres temporades. Les dues parts es mostren molt satisfetes per l'acord signat.

El conveni, a més, contemplarà altres aspectes que unirà les dues entitats a partir d'ara. 

gimnastic-ucrania