gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic incorpora Sanchón i traspassa Álex Cruz

Aquest vespre el Gimnàstic de Tarragona SAD ha tancat la incorporació de Felipe Sanchón (Barcelona, 8 d'abril de 1982). El jugador català arriba cedit per part del Granada CF, on ha jugat les dues darreres temporades. Sanchón, que es converteix en la quarta incorporació dels grana en aquest mercat d'hivern, arriba a Tarragona amb la petició explícita tant del cos tècnic com de la comissió esportiva, que en tot moment l'han considerat una opció molt important per tal de poder reforçar la plantilla en aquest mercat hivernal.

El jugador es va formar a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona i va passar per equips com el Girona, el Figueres o l'Hospitalet, on van coincidir amb l'actual tècnic del Nàstic Joan Carles Oliva. L'entrenador lleidatà va ser qui el va prendre cap a Grècia, on Sanchón va jugar abans de marxar cedit al Girona i, posteriorment, traspassat al Granada.

La presentació de Felipe Sanchón serà demà a les 18h a la sala de premsa del Nou Estadi.

En aquesta operació s'afegeix la marxa d'Álex Cruz al conjunt de Granada. El canari marxa traspassat a canvi de la sessió de Sanchon sense costos extres per a l'entitat tarragonina, ja que el Granada assumeix les diferències econòmiques entre les fitxes dels dos jugadors. A més, i en cas d'un traspàs posterior d'Álex Cruz, el Nàstic es reserva una opció per la qual percebria una quantitat fixa important assegurada més un percentatge del total de l'operació.

El Nàstic vol desitjar molta sort al davanter canari i li agraeix aquesta temporada i mitja que ha defensat la samarreta grana.

gimnastic-ucrania