gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘El Nàstic, més teu que mai’

El Nàstic vol apropar la Societat Anònima a la seva gent i avui dimecres ha presentat una campanya al respecte. Sota l’eslògan ‘El Nàstic, més teu que mai’, l’entitat grana ha presentat un paquet de promocions i avantatges per tal que els socis i aficionats participin de l’actual ampliació de capital.

Josep Maria Andreu, president del Club i Conseller de la SAD, ha estat l’encarregat d’oferir una roda de premsa. Andreu ha recordat que això naixia de l’encàrrec que li havia fet la Junta General de captar recursos per l’ampliació aprovada d’un milió i mig d’euros. En primer lloc, ha explicat que es tracta del treball en dues línies ben diferenciades. En primer lloc, la recerca de compradors per als grans paquets d’accions, una feina que es segueix fent i que s’espera poder encarrilar en el decurs de les properes setmanes; i, en segon, una promoció per tal de vincular els socis i els aficionats a la societat.

Josep Maria Andreu ha explicat que la voluntat és que el soci i l’aficionat encara es sentin més seu el Nàstic, que puguin participar en les Juntes Generals d’Accionistes, que puguin dir, en definitiva, “el Nàstic és més meu que mai”. Per això, i amb la necessitat que tothom doni un pas endavant en aquests moments de dificultat, el president del Club Gimnàstic ha passat a presentar aquestes mesures.

En primer lloc, els socis actuals que comprin una acció podran escollir entre un extra de la seva graderia pel que resta de temporada o un descompte del 25% en la renovació del carnet per la temporada 2012/2013. D’altra banda, els que comprin dues o més accions se’ls hi oferirà el carnet extra per aquesta temporada i el descompte del 25% en la renovació de la temporada vinent. Finalment, els aficionats que encara no són socis i es facin abonats aquesta segona volta i accionistes a la vegada, se’ls hi descomptarà l’acció del preu del carnet. És a dir, per exemple, si un aficionat es fa soci de Preferent aquesta segona volta i accionista (tot valdria 249€: 100 acció i 149 abonament), només pagarà els 149 de l’abonament, ja que es descomptaran els 100 de l’acció.

 

PREUS SEGONA VOLTA I DESCOMPTE

TRIBUNA 219 – PREU ACCIÓ 100 – TOTAL 319 – PREU PAQUET ACCIÓ I CARNET 219

PREFERENT 149 – PREU ACCIÓ 100 – TOTAL 249 – PREU PAQUET ACCIÓ I CARNET 149

GOL 99 – PREU ACCIÓ 100 – TOTAL 199 – PREU PAQUET ACCIÓ I CARNET 100

gimnastic-ucrania